PxPixel

Pesan Makanan Vietnam Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan Makanan Vietnam dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Makanan Vietnam ialah gabungan menarik gaya Cina dicampur dengan pengaruh India dan Thai. Rasa luar biasa, sayur banyak, rempah ratus dan sup sedap membuatkan masakan ini sangat fleksibel. Makanan Vietnam ada rasa 'homestyle' dengan beberapa makanan tapi beraroma seperti makanan Thai yang membuatkan ia bagus untuk penghiburan mengagumkan. Sederhana dan sedap, atau pedas, makanan Vietnam cukup hebat. Juga terdapat pengaruh Perancis dari era kolonialisme dan rotinya cukup sedap.


Memesan makanan online dari restoran Vietnam terbaik di Kuala Lumpur

Jadi senang ke mencari makanan Vietnam di Kuala Lumpur? Hidangan ini semakin popular dengan bar mi bergaya dengan pilihan baguette Vietnam, sup Pho dan Wanton sedap juga yang menonjol. Baca lebih untuk restoran Vietnam sedap:

  • Lucky Quan Vietnamese Restaurant: cuba 'Banh Xeo Platter' yang merupakan campuran popiah goreng ala Vietnam atau cuba 'Clay Pot Black Pepper Pork'. Ia sesuai untuk makan malam Sabtu.
  • Pho Vet Cafe: jika anda mencari pho sedap berdekatan anda, ini mempunyai pilihan sedap mi Vietnam, makanan goreng dan sup-sup. Cuba 'Pomelo Salad', menyegarkan dan sedap untuk hari panas.
  • Wanton & Pho: mereka menyajikan makanan masakan rumah sedap seperti sup Pho dan dumpling Wanton dengan intian pelbagai. Sungguh cantik, anda boleh makan di sana sepanjang hari. Mereka mempunyai pelbagai pilihan masakan 'Bun Cha' (sup memenuhkan yang mempunyai patty ala Vietnam).

Belanja diri and ke hidangan sedap dari restoran vegetarian di Kuala Lumpur

Kepesonaan makanan Vietnam adalh ia senang untuk dimasak yang membuatkan penghantaran pun cepat. Foodpanda pun mempunyai kawasan penghantaran yang luas, anda boleh mendapatkan makanan segera Vietnam bila anda lapar! Ia lagi cepat bila munggunakan app cekap foodpanda - Jadi dapatkan ia segera hari ini dan anda tidak akan jauh dari makanan sedap lagi.


Ia sangat senang untuk memesan makanan vegetarian online dengan foodpanda

Tidak kisah majlisnya, jika anda hendak kudapan dengan minuman untuk makan tengah hari di pejabat, atau semangkuk suam Bun Cha menanti di rumah anda, foodpanda ialah pilihan betul. Kami juga menerima pesanan sebelum masa untuk mengurangkan stres dan menambah keseronokan!


Muat turun aplikasi percuma kami!