PxPixel

Pesan Makanan Laut Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan Makanan Laut dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Makanan laut dan ikan digemari ramai dan terdapat banyak jenis kerang, ikan dan krustasea sedap dimakan. Kari setiap hari mahupun udang kara dan tiram sedap, makanan laut rendah lemak. Cepat dimasak dan boleh digabung dengan sos pekat ataupun ringan. Ia juga tempatan kerana lautan berdekatan Timur Jauh penuh dengan ikan dan makanan laut, jadi ikuti kami untuk pengembaraan yang terbaik dalam makanan laut!


Restoran makanan laut di Kuala Lumpur untuk memesan

Makanan laut harus segar tapi dengan banyak restoran di bandar yang mempunyai sajian ikan dan delivery cepat dengan foodpanda, anda hanya beberapa klik dari apa yang anda hendaki. Sepiring sashimi untuk menarik klien atau kari kepala ikan untuk makan malam tengah minggu, semua restoran terbaik di foodpanda seperti:

  • Canton-i (One Utama): restoran Cina dengan menu luas. Bagus untuk melayan, udang goreng dengan brokoli adalah sajian klasik, seperti perut ikan direbus dengan halia.
  • Anjappar (Bangsar): cuba ‘Marsala Ketam' di restoran India hebat ini untuk rasa tradisi keluarga anda akan suka.
  • Italiannies (Pavilion): di tempat makan Itali, atmosfera cukup anggun jadi cuba 'Ciopino Makanan Laut' iaitu pasta makanan laut dengan siput sudu, cumi-cumi, udang, kerang dan sos marinara menjadikan makan malam anggun bila-bila masa.

Pesan segara online dengan app dan servis di area yang luas

Bayangkan petang tanpa stres di mana semua kerja keras dibuat untuk anda dan anda hanya perlu berpakaian segak dan menonjol? Memang berpatutan dengan harga penghantaran dan foodpanda menghantar ke banyak tempat. Atau jika anda hendak makan malam kari kepala ikan buatan rumah, klik app untuk pesan dan ia akan sampai ke rumah anda bila anda sampai!


Pesan online dengan foodpanda untuk makanan laut segar bila-bila masa

Apa jua anda mahu, biar ‘Ikan Asam Pedas’ atau dadar tiram dari restoran Cina, foodpanda ialah tempat yang betul. Anda juga boleh merancang sebelum masa dan menikmati makan malam hebat kerana ada restoran yang memang suka pesanan sebelum masa.


Muat turun aplikasi percuma kami!