PxPixel

Pesan Sandwic Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan Sandwic dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Dikatakan direka berabad-abad dulu oleh Earl of Sandwich, sandwic senang dicari dan pelbagai. Apa anda perlukan hanya 2 roti (atau lebih jika hendak sandwic berganda!) dan intinya. Hendak roti perang atau berbiji, telur mayo biasa atau inti daging ataupun sesuatu luar biasa, pasti penghantaran sandwic di Kuala Lumpur sangat sedap bila memesan online dengan kami.


Terokai restoran sandwic terbaik Kuala Lumpur

Jika anda hendak penghantaran sandwic, kami memberi anda pilihan terbaik setiap masa. Senarai kami di Kuala Lumpur telah direka khas dan mempunyai berikut:

  • URBEAN cafe: terkenal untuk sandwic ayam gril,restoran ini juga membuat sup sedap (sup dan sandwic merupakan kombinasi menyelerakan!).
  • Goodness Greens cafe: makanan menyihatkan lebih dipentingkan, Goodness Greens sesuai bila anda hendak wrap dengan sayur sedap dan ditemani jus.
  • Chili's Grill & Bar: makanan menyihatkan lebih dipentingkan, Goodness Greens sesuai bila anda hendak wrap dengan sayur sedap dan ditemani jus.

Apa kata terokai senarai restoran kami dan cari penghantaran sandwic yang paling menepati citarasa anda? Pasti ada sesuatu untuk semua orang.


Penghantaran sandwic: sesuai untuk bila-bila masa

Sandwic makanan versatil dan boleh dipesan bila-bila masa. Cuba muffin sarapan dengan bacon, telur hancur dan sos tomato atau sirap maple atau kudap dengan salmon dibakar dengan bagel keju krim untuk makan lewat pagi. Makan tengah hari, penghantaran sup dan sandwic memang sesuai, dan sandwic club atau burger merupakan makan malam sedap.


Senang untuk memesan makanan dengan foodpanda

foodpanda menjadikan ia senang untuk mendapatkan makanan idaman anda dihantar ke rumah atau meja kerja anda. Pesan hari ini di Kuala Lumpur dan kami selalunya menghantar makanan anda kepada anda dalam masa kurang dari sejam.


Muat turun aplikasi percuma kami!