PxPixel

Pesan Sajian Malaysia Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan makanan Malaysia dari restoran berdekatan anda kini cukup senang.

Sajian empatan amat sedap tidak kira ikan dibalut dengan daun pisang, nasi dagang, mi hokkien, mi sang har atau sate ayam pedas. Dan sudah tentunya, ‘makanan kebangsaan’ tidak rasmi Malaysia, nasi lemak, tidak boleh dilupakan. Kami telah mengumpulkan senarai tempat paling bagus untuk memesan secara online jadi apa kata cuba penghantaran sajian Malaysia terbaik di Kuala Lumpur hari ini?


Pesan sajian Malaysia secara online dari pilihan restora- restoran mantap

Senarai penghantaran sajian Malaysia kami cukup hebat dengan banyak restoran-restoran enak. Anda boleh mula dengan tiga cadangan berikut bila hendak nasi dagang atau mi sang har dihantar ke rumah anda:

  • Nasi pak man: roti dan nasi dagang hanya dua makanan dari menu luas di restoran ini yang sesuai untuk makanan yang mengenyangkan.
  • Papparich: pilih nasi atau mi kemudian tambah daging empuk, kari kelapa ayam atau apa yang anda hendaki.
  • Poppo Kanteen: ini adalah makanan yang cukup senang dan sajian Malaysia untuk dinikmati. Kari kambing dan rendang ekor lembu adalah di antara beberapa sajian ala rumah yang boleh dipesan secara online.

Cuba Makanan Malaysia paling hebat di Kuala Lumpur

Kami telah berbincang tentang banyak sajian utama tetapi pencuci mulut tidak boleh dilupakan. Puding asli Malaysia memang sedap. Contohnya, lempeng mentega apam balik. Ataupun anda lebih menggemari goreng pisang. Dodol dan kuih lapis juga manisan yang boleh didapati bila menempah secara online.


Pesan dengan kami untuk penghantaran segera ke Kuala Lumpur

Ia cukup senang untuk mendapatkan mi hokkien sedap atau sepinggan sate ayam hebat dihantar ke rumah atau tempat kerja anda apabila memesan menggunakan foodpanda. Kami hanya bekerjasama dengan restoran-restoran terbaik di bandar anda dan pesanan tidak mengambil masa lama. Setelah memesan, pemandu kami akan menuju terus ke restoran pilihan anda untuk mengumpul pesanan anda dan membawanya kepada anda.

Ingin mencuba sesuatu baru? Kek atau Makanan Malaysia? Ataupun sajian India? Anda boleh dapatkan semua sajian dan masakan kegemaran anda serata Kuala Lumpur di foodpanda.


Muat turun aplikasi percuma kami!