PxPixel

Pesan Makanan Korea secara Online Hari Ini!

Memesan makanan Korea dari restoran berdekatan anda kini cukup senang.

Malaysia merupakan tempat hebat untuk memesan masakan Korea asli seperti sup kimchi atau lempeng makanan laut. Jika anda hendak menikmati makanan sedap seperti bibimbap guling atau ayam Yangnyoem dari restoran terkemuka Kuala Lumpur, anda berada di tempat yang betul. Cukup senang untuk mencari makanan Korea yang boleh ditempah online terus ke kawasan anda.


Terokai restoran menarik Korea di Kuala Lumpur

Tidak pasti dari mana hendak memesan sajian Korea? Kami boleh tolong! Pesan sup kimchi, bibimbap atau lempeng makanan laut anda dari salah satu tempat makan berikut:

  • Seoulicious: restoran ini tertumpu kepada set makan Jigae serta mi kari. Jigae adalah sejenis stu yang boleh tofu ataupun ayam tanpa tulang dengan sos sedap.
  • Stone bowl: restoran ini menyajikan pilihan makanan di dalam mangkuk batu tradisional. PIlih nasi ataupun ramen dan tambah daging, tofu kari makanan laut atau pun gabungan rumpai laut enak dan telur.
  • Da Sa Rang Restaurant: pilihan luas di sini terdiri daripada lempeng klasik Korea ke sajian bibimpbap dan kuih nasi dengan sos sedap.

Makanan Korea sedap yang anda boleh tempah online

Mari kita mendalami sajian klasik Korea untuk memahami apa yang anda memesan. Sup Kimchi mengandungi jeruk sayur dan digabungkan dengan ramuan lain seperti taufu atau daging empuk. Lempeng makanan laut Korea mempunyai makanan laut, daun bawang dan sos celup. Penggemar ayam pasti suka kepedasan ala ayam goreng segera: ayam Yangnyeom. Jika anda hendak makanan tengah hari yang mengenyangkan, anda harus cuba bibimbap dengan nasi putih yang dihidang dengan sayur, daging dan telur.


Manjakan diri anda dengan penghantaran makanan Korea foodpanda

Foodpanda telah menjadikan penghantaran makanan Korea sungguh mudah. Cukup senang untuk memesan online dengan kami dan menunggu penunggang kami menghantar sup kimchi atau ayam Yamnyeom ke mana jua anda berada.

Ingin mencuba sesuatu baru? Kek atau Makanan Malaysia? Ataupun sajian India?Anda boleh dapatkan semua sajian dan masakan kegemaran anda serata Kuala Lumpur di foodpanda.


Muat turun aplikasi percuma kami!