PxPixel

Pesan Makanan Jepun Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan makanan Jepun dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Jepun betul di anjung Pasifik dan orang Jepun selalu melancong jadi tidak hairan sajian dari negara bergaya ini cukup disukai dan senang dicari di rantau ini. Terkenal untuk kesederhanaan, makanan Jepun banyak mengandungi ikan, daging, taufu dan nasi. Perencahnya ringkas seperti halia dan wasabi, rasa kuat lobak yang dipotong dan dijadikan pes pedas, dan mereka suka jeruk dan sos kicap.


Penghantaran makanan Jepun pelbagai pilihan dengan menu luas

Orang Jepun juga bangga dengan persembahan cantik mereka dan banyak sajian memerlukan bahan segar yang bermakna makanan Jepun boleh mahal. Namun, terdapat banyak pilihan di menu dan anda boleh memesan sushi secara online yang bagus untuk pelancaran pejabat dan makan tengah hari seorang jadi tengok yang berikut dan pilih:

  • ✓ Di Yoshinoya, terdapat pilihan menyenangkan dalam menu jadi cuba sajian Bowl mereka yang merupakan sup sedap dengan mi Udon, daging dan sayur yang sesuai untuk memanaskan badan anda.
  • ✓ Kenapa tak pesan, Sushi King? online? Dengan banyak pilihan sushi yang pelbagai jenis, sushi sesuai untuk makanan lewat malam atau untuk jamuan dan majlis.
  • ✓ Atau cuba, Tonkichi (Isetan Scotts), yang mempunyai pilihan luas makanan dan makanan tradisional Jepun dalam menu seperti ‘Katsu Makanan Laut’, kari ikan sedap.

Pesan sushi online dari Sushi King dan lain dengan foodpanda

Ia cadangan yang bagus untuk memesan sebelum masa untuk penghantaran makanan Jepun bagi Sashimi dan restoran pakar seperti Sushi King menggalakkannya kerana ia memerlukan penyediaan segar dan cepat dan dengan foodpanda, anda boleh memesan sebelum masa! Tapi, anda nak ayam Katsu untuk makan tengah hari? Banyak tempat boleh menghantar dalam masa kurang dari sejam.


Penghantaran makanan Jepun di banyak tempat

Dengan foodpanda, pilihan penghantaran selalu sepat, selamat dan cekap dan selalu dibawa dari restoran terdekat seperti Sushi King jadi makanan anda akan sampai dengan elok. Jadi cepat, pesan sushi online hari ini dan nikmatinya tidak kira peristiwa!


Muat turun aplikasi percuma kami!