PxPixel

Pesan Makanan Itali Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan Makanan Itali dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Dari tiramisu lembut ke carbonara yang menyenangkan, dan spaghetti arrabiata pedas ke lasagna sayur dan pasta pelbagai bentuk, tidak boleh dinafikan makanan Itali menakjubkan. Kami telah membentuk pilihan makanan Itali paling sedap di kawasan anda, jadi senang untuk mendapatkan makanan gourmet ataupun kudapan. Jadi apa kata pesan pizza online sekarang?


Restoran Itali berdekatan saya yang mana patut saya cuba?

Terdapat pelbagai restoran menyelerakan di dalam senarai kami jadi memang patut anda berasa keliru bila memilih. Jika anda rasa susah untuk memilih antara penghantaran restoran Itali di kawasan anda, apa kata cuba salah satu dari tiga yang berikut (semua pilihan popular dengan orang tempatan dan luar negara):

  • Acupaday: pasta asli Itali dibuat dengan cara makanan segera! Dapatkan spaghetti aglio et oglio sedap, carbonara ikan atau piza yang dibuat tanpa kekeliruan. Restoran ini bagus untuk sarapan juga, terdapat muffins, croissants dan lebih.
  • Trattoria: sesuai untuk makanan gourmet yang sempoi. Pizza di sini cukup sedap dan banyak salad baharu juga yang menyatukan citarasa laut Mediterranean.
  • Santino's Pizza: sesuai untuk makanan gourmet yang sempoi. Pizza di sini cukup sedap dan banyak salad baharu juga yang menyatukan citarasa laut Mediterranean.

Piza, pasta atau tiramisu? Masa untuk makanan Itali asli di Kuala Lumpur

Orang Itali juga terkenal untuk kopi hebat dan wain jadi pastikan anda tidak lupa meneliti pilihan minuman di menu. Secawan kopi adalah cara paling sempurna untuk mengakhiri carbonara, dan segelas wain manisan Itali akan membuatkan tiramisu mewah itu rasa lebih manis.


Anda akan kagum betapa senang penghantaran makanan Itali dengan foodpanda

Kami telah memperkemas servis kami supaya anda boleh memesan piza atau memesan pelbagai pasta untuk seluruh keluarga, secepat mungkin. Sebaik sahaja anda menempah lasagna atau piza itu, penunggang mesra alam kami akan menuju ke restoran pilihan anda untuk mengumpul makanan yang dimasak khas untuk anda.


Muat turun aplikasi percuma kami!