PxPixel

Pesan Makanan Sihat Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan Makanan Sihat dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Jika anda ingin makan sihat, anda kena tengok pilihan menu yang telah kami jumpa untuk anda di Malaysia. Jika anda hendak makanan kalori kurang sesuai untuk yang tak suka manis, penghantaran salad baharu di Kuala Lumpur atau smoothie sedap untuk mulakan hari anda, anda akan puas hati dan gembira setiap kali memesan dengan kami.


Makanan sihat boleh menjadi makanan paling sedap yang anda pernah rasa

Kuala Lumpur ialah tempat hebat untuk memesan makanan sihat. Jika anda mempunyai banyak pilihan dengan menu pelbagai yang kami sediakan, kami cadang anda mulakan dengan menerokai restoran berikut:

  • Simply Green: sup, salad dan wrap pelbagai menanti anda di tempat makan Kuala Lumpur ini yang sesuai untuk makan tengah hari segar dan menyelerakan. Cuba salad Warm Tucker yang mempunyai labu panggang, ayam ala Brazil, courgette panggang, mozzarella dan pelbagai kekacang dan bijian.
  • Superfood and Goodness Greens: pelbagai jenis makanan di sini tapi pasta sedap diberi keutamaan.
  • Urbean Cafe: cuba sandwic gourmet atau Urbean Superfood Salad tersendiri di kafe yang mengandungi brokoli, alfalfa, feta, biji labu dan limau.

Penghantaran salad di Kuala Lumpur dengan foodpanda

Kenapa tunggu penghantaran salad, smoothie buah atau kombo sup sihat dan sandwic bila lapar? Bila memesan makanan kalori rendah dari foodpanda, pesanan anda akan sampai dengan cepat. Pesan online dalam beberapa saat dan tunggu setengah jam atau kurang untuk pemandu kami membawa makanan segar anda dari restoran pilihan anda ke rumah atau tempat kerja anda.


Veggetarians dan vegans mempunyai pilihan dengan makanan sihat kami

Banyak restoran sihat Kuala Lumpur adalah vegetarian. Jadi jika anda mempunyai diet bebas daging, tenusu atau telur (atau vegetarian sahaja), anda boleh meneliti senarai menu sihat kami dan makanan kalori rendah untuk salad, wrap, sup dan lebih untuk mengikut citarasa anda.


Muat turun aplikasi percuma kami!