PxPixel

Pesan Makanan Halal Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan makanan halal dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Dengan populasi tinggi orang Islam, ia bukan menghairankan yang Malaysia menawarkan banyak pilihan makanan halal untuk pemakan lapar. Malah, Malaysia merupakan perintis industri halal, membentuk piawai keselamatan makanan dan jaminan halal sejak 1970-an. Namun bila anda keliru dan tanya diri sendiri ‘di mana boleh saya cari makanan halal berdekatan saya?’, ia cukup senang untuk ragu-ragu dan percaya apa yang anda pesan tidak sehalal yang anda rasa. Usah risau bila mencari makanan halal di kawasan anda dengan foodpanda yang mempunyai menu sempurna hanya dengan beberapa klik


Penghantaran makanan halal cukup senang

Terima kasih kepada foodpanda, anda tak perlu berhemat dengan pilihan makanan halal yang boleh anda pesan ke rumah. Kami memaparkan menu dari restoran paling handal dari piza yang dibakar sempurna dan sushi yang direka bentuk secara cantik dalam promosi. Setiap restoran yang diiklan sebagai halal dengan kami memang sah halal jadi anda boleh memesan tanpa ragu-ragu. Pilih dari menu restoran Islam kegemaran anda atau cuba terokai sesuatu baru dan sedap dari tempat makan lain. Makanan laut dan sushi ataupun pizza unggul, anda pasti tiada masalah mencari menu yang menepati citarasa anda.


    Pesan makanan halal secara online dari restoran Islam kegemaran anda

    Kami telah memudahkan penghantaran halal di kawasan anda dengan laman web yang senang diguna. Setelah anda jumpa pilihan menu yang menyelerakan untuk meredakan kelaparan anda, anda boleh mencari apa yang dikehendaki dan meletakkannya di dalam bakul anda. Anda boleh membayar untuk pesanan makanan halal online secara ringkas dan selamat namun penghantaran ekspres memastikan anda takkan dibiarkan lapar menunggu makanan anda sampai. Pasukan kami bekerja keras untuk membawa masakan halal dan pilihan penghantaran setiap hari, memilih makanan terunggul supaya anda tidak kecewa bila memilih secara online.


    Cari menu makanan halal berdekatan anda dengan foodpanda

    Rasa lapar? Jangan tunggu. Pesan makanan halal kegemaran anda hari ini dengan foodpanda!


Muat turun aplikasi percuma kami!