PxPixel

Pesan Pencuci Mulut Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan pencuci mulut dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Tidak kisah jika anda menyukainya setelah makan atau dengan secawan kopi bersama kawan-kawan, tiada bandingan dengan pencuci mulut untuk membawa sedikit keriangan di dalam kehidupan kita. Kami telah mencari serata Kuala Lumpur untuk membawa pencuci mulut paling hebat ke anda. Sebagai contoh, apa kata secawan cendol berperisa kelapa atau sepiring tauhu (seperti ais kacang sejuk yang menyelerakan)? Tidak kisah anda hendak memesan ais krim secara online pada hari yang panas atau ingin memulakan hari anda dengan semangkuk bubur cha cha yang sedap, kami pasti kami mempunyai pencuci mulut yang anda mahu.


Penghantaran Pencuci Mulut Idaman Anda Kini Berdekatan

Tidak kisah jika anda hendak pencuci mulut Cina asli atau makanan ala Barat seperti lempeng dan sirap maple atau brownie coklat fudge, kami yakin yang kami tahu restoran Kuala Lumpur yang sesuai untuk anda. Tertanya-tanya di mana nak mula menerokai penghantaran pencuci mulut terbaik? Anda boleh cuba salah satu dari tiga tempat makan terkenal berikut:

  • Sweet Bean: restoran ini terkenal untuk pencuci mulut buatan rumah. Sajian kreatif di sini termasuk kastard labu hingga ke susu kelapa dan kacang merah sedap.
  • Madam Kwan: sini anda boleh memesan ais krim secara online atau bubur cha cha, cendol ataupun layani split pisang hebat yang mempunyai 3 perisa ais krim sedap yang dilimpah dengan sos coklat.
  • Ah Yip Herbal Soup: jika anda hendak pencuci mulut yang sihat, ini adalah restoran yang sesuai. Pencuci mulut di sini seperti hidangan utamanya yang merupakan sup dan berperisa pir, halia, kacang hijau dan hashima jelly segar.

Maniskan hidup anda dan pesan secara online!

Banyak pencuci mulut dalam senarai ini mengandungi banyak buah yang sangat bagus serta mempunyai kemanisan yang membawa rasa lega dan gembira. Di samping itu, semuanya nampak mewah. Sepiring ais kacang ditaburi dengan kacang merah, biji buah markisa dan banyak lagi, sebagai contoh, ia sedap untuk dipandang dan dimakan.


Dapatkan penghantaran pencuci mulut di Kuala Lumpur segera!

Memesan cendol, ais kacang atau bubur chacha di Kuala Lumpur sangat senang dengan foodpanda. Pesan dengan beberapa klik kemudian penunggang kami akan membawa makanan anda terus ke anda.


Muat turun aplikasi percuma kami!