PxPixel

Pesan Makanan Cina Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan makanan Cina dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Mungkin masakan tertua dunia, makanan Cina juga pelbagai dan digemari ramai. Malah, resipi-resipi ini sudah lama dicuba yang menjadikan mereka lebih sedap! Cara masakan ringan dan cepat juga sesuai untuk cuaca Kuala Lumpur dan gaya hidup bandar. Makanan Cina juga sangat fleksibel jadi terdapat banyak pilihan untuk semua peristiwa.


Pesanan penghantaran makanan Cina di Kuala Lumpur, tidak kira jamuan

Tidak kira anda mencari Chinese canapés untuk pelancaran bisner atau jamuan sulit untuk 2 pada malam filem, memang ada yang sesuai. Makanan Cina mempunyai banyak jenis dan bagus untuk vegetarian dan vegans kerana menggunakan tauhu, taufu dan kekacang. Ia juga bagus untuk diet tanpa gluten atau tenusu kerana tiada dalam masakan Cina secara tradisi. Baca beberapa idea berikut:

  • Pontian Noodles Ben Zhen Yun Tun Mian (Subang Jaya): jika anda inginkan pilihan luas untuk kudapan harian ataupun majlis kanak-kanak, cuba “The Elvis” yang menggabungkan mentega kacang, pisang dan coklat gelap.
  • Cameleon Vegetrarian Restaurant: mereka mempunyai sajian sayuran seperti ‘Mushroom Barehead dalam Sos Sayur’ dan ‘Tauhu Claypot’ serta daging.
  • Din Tai Fung: mereka mempunyai makanan sedap dalam menu yang bagus untuk banquet dan dim sum kegemaran seperti Wanton dan dumping yang sedap untuk makan tengah hari sederhana.

Makanan tradisi hebat seperti ‘bak kut teh’ boleh dipesan online

Dengan ‘bak kut teh’ tradisional pelbagai jenis yang mengandungi babi dan senang dicari, dengan foodpanda ia senang untuk mencari kegemaran anda! Ini juga betul pasal nasi goreng. Sajian yang enak untuk makna tengah hari atau setelah hari panjang di pejabat, terdapat banyak versi nasi goreng dengan pilihan sayur, daging dan ikan yang boleh didapati.


Setelah hari sibuk atau selepas melayan, pesan secara online

Tidak kira majlis, foodpanda mempunyai tempat penghantaran luas jadi pasti mereka menghantar ke alamat anda. Dengan pelbagai pilihan restoran, ia sesuai untuk kerja, makam malam sabtu dan makanan menyenangkan bila letih pada malam rabu. App foodpanda cepat dan hebat dengan tawaran yang membuatkan anda senyum.


Muat turun aplikasi percuma kami!