Tempah kek secara online di Kuala Lumpur hari ini!

Kini lebih senang untuk menempah kek dari restoran berdekatan anda

Kek mampu memberi penghayatan kepada kehidupan, memeriahkan perayaan dan memberi majlis kecil sentuhan mesra. Hari jadi, perkahwinan ataupun majlis makan malam, kek boleh didapati dalam pelbagai gaya mengikut citarasa anda. Apatah lagi pembuat kek abad ke-21 menghasilkan kek-kek menarik, bergaya dan tersendiri.


Penghantaran kek enak untuk semua majlis, kecil mahupun besar

Penghantaran kek semakin luas kerana Kuala Lampur's yang gemerlap, moden dan berkilauan juga cukup besar. Dengan Foodpanda, anda kini mempunyai pelbagai pilihan dari pembuat kek tradisional sehingga emporium kek terbaru. Tidak kira majlis ataupun perayaan, cadangan-cadangan berikut boleh digunakan untuk menolong anda memilih:

  • A Pie Thing: jika anda inginkan pilihan luas untuk kudapan harian ataupun majlis kanak-kanak, cuba “The Elvis” yang menggabungkan mentega kacang, pisang dan coklat gelap.
  • Bisou Bake Shop: untuk majlis teh ataupun hari jadi, anda boleh mencuba kek cawan yang cantik, enak, dan menarik.
  • Illusion Cafe: cuba ‘Churros’ lazat iaitu donut goreng yang diputar. Cukup sedap untuk kudapan bersama kopi ataupun jamuan beristirahat pada pagi Sabtu.

Penghantaran kek hari jadi, kek cawan, muffin dan kek keju

Dengan Foodpanda, anda boleh memilih bila anda memesan. Sebagai contoh, anda mungkin hendak memesan sehari lebih awal untuk kek hari jadi tetapi setelah hari yang meletihkan, anda mungkin boleh memesan setengah jam sebelum masa dan penghantaran manis akan sampai ke anda tidak kira di mana pun anda di bandar.


Tempah kek online dengan Foodpanda di Kuala Lumpur

Tidak kira apa yang diraikan, tiada bandingan untuk seleksi luas Foodpanda. Macaroon molek pelbagai rasa boleh dihadiahkan kepada bonda ataupun nikmati muffin coklat atau blueberry selepas membeli-belah dengan kawan-kawan. App hebat Foodpanda boleh menghantar pesanan impulsif anda tidak kira ke manapun jika anda hendak belanja orang lain.

Ingin mencuba sesuatu baru? Masakan Korea atau santapan Malaysia? Ataupun sajian India? Anda boleh dapatkan semua sajian dan masakan kegemaran anda serata Kuala Lumpur di Foodpanda.


Muat turun aplikasi percuma kami!