PxPixel

Pesan Burgers Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan burger dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Makan tengah hari segera mahupun makan malam yang memuaskan, burger pasti mengenyangkan kelaparan si pemakan. Walau bagaimanapun, tiada jaminan burger berkualiti akan anda terima apabila memesan online buat kali pertama dari restoran baru. Tetapi anda tidak perlu risau dengan foodpanda. Pakar-pakar kami telah mencuba tawaran khas dari kedai-kedai burger dan restoran-restoran terbaik serata Malaysia untuk memberi anda pilihan tiada bandingan dengan menu hebat supaya anda boleh memesan burger secara online dengan penuh keyakinan.


Cari menu burger yang sesuai untuk setiap jamuan

Hamburger telah wujud sejak akhir zaman 1800 tetapi hanya di abad ke-20 ia mula menjadi fenomena gastronomi. Tidak kira jika anda suka burger daging yang mengenyangkan dengan bawang rangup dan kentang goreng ataupun versi sayur yang lebih ringan, anda pasti tidak kekurangan pilihan di Malaysia. Dengan foodpanda, anda boleh mencuba makanan enak dari restoran-restoran terkemuka di Malaysia termasuk:

  • The Daily Grind: kedai burger terkemuka ini menghidangkan burger dan kentang goreng yang disiapkan setiap hari untuk memastikan kesegaran dan rasa sedap.
  • Hard Rock Cafe: salah satu restoran bertema paling terkemuka di seluruh dunia, anda kini boleh memesan burger secara online dari restoran rock and roll ini. Teliti menu untuk kegemaran klasik atau cuba benda baru hari ini.
  • Chequers: lupakan burger dan kentang goreng harian dan cuba menu premium dengan tambahan gourmet dari wrap sayuran ke mac and cheese burger.

Penghantaran burger di Kuala Lumpur kini mudah dengan foodpanda

Daging gril ditambah dengan keju meleleh, twist dada ayam enak, ataupun alternatif sayur sihat, tiada tandingan bagi hamburger apabila lapar. Ubati kelaparan anda dengan memesan burger secara online dengan mudah menggunakan foodpanda.


Pesan burger secara online dengan segera

Terokai pilihan luas hamburger di restoran dan tempat makan serata Malaysia dengan menu penghantaran burger tidak kira harga atau selera. Sedia sepanjang masa dengan pilihan premium makanan serata kawasan, anda boleh menjamu makanan enak dengan foodpanda.


Muat turun aplikasi percuma kami!