PxPixel

Pesan Minuman Secara Online di Kuala Lumpur Hari Ini!

Memesan minuman dari restoran berdekatan anda kini cukup senang

Minuman yang sedap melengkapkan sajian dan minuman seperti teh bubble sesuai untuk dinikmati begitu saja. Kami telah menyenaraikan tempat paling bagus untuk penghantaran ekspres kopi, penghantaran bebas alkohol atau mana-mana minuman di Malaysia. Dengan restoran sedap seperti Madam Kwan yang tersenarai di sini, anda boleh pasti minuman berikut anda adalah yang anda hendaki.


Di mana minuman boleh dipesan lain kali?

Dari wain khas Perancis untuk menemani sajian temu janji khas atau minuman teh bubble yang boleh dinikmati sambil berbual dengan rakan-rakan, restoran Malaysia mempunyai kehendak minuman anda. Untuk memulakan perjalanan minuman-minuman tersedap di Malaysia, anda boleh rujuk 3 restoran terkemuka berikut:

  • Madam Kwan: tidak kisah anda suka jeli hitam dan limau nipis, jus betik, minuman barli atau teh tarik manis, anda mempunyai pelbagai pilihan di sini.
  • Superfood and Goodness Greens: jus sejuk ditekan, smoothie sejuk dan banyak lagi menunggu anda di sini.
  • Pappa Rich: kopi ais untuk hari panas, Milo tradisional dan coklat panas organik adalah antara minuman sedap yang boleh anda dapati di Pappa Rich.

Minuman untuk setiap majlis

Penghantaran alkohol sangat berguna untuk jamuan, padahal cawan teh tarik manis sesuai untuk mengakhiri jamuan makan malam keluarga. Teh bubble warna-warni akan merangsang anda bila-bila masa, padahal jus atau smoothie akan membantu anda dapat rangsangan vitamin di pagi dengan sarapan atau di tengah hari bila ke gym.


Ia cukup senang untuk memesan minuman di Kuala Lumpur

foodpanda menjadikan ia cukup senang untuk mendapatkan minuman yang anda perlukan untuk majlis hari jadi atau penghantaran kopi ekspres ke tempat kerja anda setelah penat bekerja. Pesan secara online dengan kami, ia hanya memerlukan beberapa saat untuk mendapatkan pesanan anda. Kemudian, pasukan cekap dan mesra alam kami akan ke restoran untuk anda, mengumpul minuman anda (serta mana-mana makanan yang anda pesan) dan menghantarnya terus ke pintu anda.


Muat turun aplikasi percuma kami!