PxPixel

Pesan makanan Asia dari restoran terbaik Kuala Lumpur

Memesan Makanan Asia dari restoran berdekatan anda kini cukup senang.

Jika anda mencari rasa mengagumkan, aroma menakjubkan dan pembentangan premium dari perkhidmatan penghantaran makanan anda, masakan Asia adalah penyelesaiannya. Tidak kida anda hendak rasa pedas dan pembentangan empuk makanan Thai atau mencari masakan gaya Sichuan, foodpanda menjadikan ia lebih senang untuk menikmati sajian yang anda suka

Pesan makanan Asia dari restoran terbaik Kuala Lumpur

Jika anda penat dengan pilihan kedua penghantaran makanan Asia di Kuala Lumpur, biar foodpanda mengubah cara anda memesa makanan Asia online. Kami membawa menu berkualiti dari restoran-restoran hebat serata, memberi anda pelbagai pilihan untuk memesan ke rumah. Pilih foodpanda hari ini untuk penghantaran dari restoran terhebat, termasuk:

  • ABC Bistro Cafe : Nikmati pilihan masakan Asia menakjubkan, dengann keutamaan kepada makanan India dan Malaysia terbaik. Anda pasti akan suka menu kegemaran seperti Nasi Lemak Ayam dan Maggi Goreng Ayam.
  • Madam Kwan : Banyak kegemaran Asia ditawarkan di sini dengan makanan menu popular seperti Sate Malaysia, Ketam Soft Shell Glass Noodles dan Kari Laksa.
  • Udang King Cafe : Semuanya pasal sup, mi dan makanan laut di sini. Dapatkan makanan sedap seperti Nasi Goreng Kampung Pedas, Telur Hot Sizzling Tofu dan Deep-fried Sotong dengan Salted Egg Yolk Sauce.

Order Asian food delivery the easy way with foodpanda

Ingin menikmati makanan Asia? Jika anda hendak makanan Thai untuk makanan tengah hari yang ringan dan pedas, hendak makanan Korea untuk makan malam atau mencari makanan Cina yang semua orang akan menikmati, foodpanda merupakan tempat penghantaran makanan Asia pilihan pertama anda di Kuala Lumpur. Sila terus ke laman masakan Asia di foodpanda dan anda akan melihat pilihan makanan restoran Asia yang menawarkan penghantaran cepat makanan sedap. Ataupun, anda boleh mencari restoran di kawasan anda dengan meletakkan alamat anda. Klik pada link mana-mana restoran untuk membuka laman restoran yang dipilah dan meneliti menu. Semak menu untuk menerokai tawaran, pilih makanan yang dihendaki dan checkout untuk menyempurnakan pesanan makanan anda. Dengan penghantaran ekspres makanan Asia sekitar Kuala Lumpur, makanan kegemaran anda akan dihantar ke anda secepat mungkin.


Muat turun aplikasi percuma kami!