PxPixel

Food and Grocery Delivery from Shah Alam’s Best Restaurants and Shops

The meals you love, delivered with care

Restoran popular

Penghantaran makanan di Shah Alam Klang dengan bantuan foodpanda

  1. 1. Shah Alam ialah ibu negeri Selangor di Malaysia, yang terletak di dalam daerah Klang dan Petaling.
  2. 2. Ditubuhkan pada tahun 1963, bandar ini terkenal dengan gelaran "city of roundabouts" oleh sebab kedudukan jalannya.
  3. 3. Terkenal sebagai sebuah bandar yang pesat dengan aktiviti perniagaan, Shah Alam juga terdapat banyak pusat membeli-belah dan restoran yang menjadi tarikan di bandar itu.
  4. 4. Masjid Biru, masjid terbesar di Malaysia terletak di tengah-tengah taman yang cantik dan tasik. Bandar yang penuh tarikan ini juga terkenal dengan kepelbagaian makanan yang boleh didapati di sini.

Jika anda berada di rumah, pejabat atau anda berkunjung ke sini dan anda berasa lapar, anda boleh dapatkan perkhidmatan penghantaran makanan di Shah Alam terus kepada anda. Biarkan foodpanda membantu anda membuat pilihan hidangan di restoran dengan hanya menggunakan hujung jari sahaja bagi pesanan hidangan secara dalam talian.Penghantaran makanan di Shah Alam akan menjadi lebih mudah.


Apakah hidangan yang anda boleh dapatkan di Shah Alam?

Di sekitar Shah Alam terdapat variasi restoran yang menyajikan hidangan dari seluruh dunia:

  • ✓ Makanan segera: Sama ada anda berkeinginan untuk mendapatkan burger yang enak atau kentang goreng yang rangup, di Shah Alam terdapat banyak pilihan restoran makanan segera yang mempunyai hidangan yang terbaik di dalam menu. Ia lebih menarik jika anda membuat pesanan melalui perkhidmatan penghantaran makanan oleh foodpanda dan kami akan terus bawakan hidangan tersebut kepada anda.
  • ✓ Makanan Malaysia: Nasi Lemak yang enak, mee goreng atau nasi ayam, anda boleh nikmati kesemuanya di Shah Alam, Klang. Terlalu malas untuk menjelajah? Anda boleh membuat pesanan hidangan asli Malaysia secara dalam talian di foodpanda. Restoran kegemaran anda seperti Secret Recipe dan Papparich. Anda juga boleh membuat pesanan hidangan jalanan yang menakjubkan dari foodpanda.
  • ✓ Makanan barat:Terdapat aneka pilihan menu seperti burger yang berjus, stik yang lazat, ayam goreng yang rangup, pasta yang enak dan banyak lagi anda boleh dapatkan dalam laman web dan aplikasi foodpanda. Antara pilihan restoran-restoran yang terkenal adalah seperti TGI Fridays,Kenny Rogers Roasters,Krispy Kreme dan banyak lagi.
  • ✓ Makanan Jepun:Sushi, Sashimi dan banyak lagi makanan laut yang segar dan hidangan Jepun yang asli boleh didapati dari beberapa restoran terbaik di bandar ini. Anda boleh membuat tempahan dari Sakae Sushi, Sakura Fuji dan Umeshu Sushi & Bar.

Penghantaran makanan yang enak pintu ke pintu di sekitar Shah Alam

Tidak kira apa sahaja hidangan kegemaran anda di ratusan restoran di sekitar Shah Alam, perkhidmatan penghantaran makanan foodpanda sedia membantu anda. Makanan barat, Jepun, Malaysia, Itali, Thai dan hidangan halal segalanya boleh didapatkan di restoran yang terletak di Shah Alam, Klang . Jika anda inginkan hidangan lengkap, pizza yang pantas atau kopi dan kek, anda boleh dapatkannya di restoran-restoran yang terdapat di dalam pusat membeli-belah di Shah Alam. Mereka dengan berbesar hati akan membuat penghantaran terus hidangan tersebut ke rumah, hotel atau tempat kerja anda. Shah Alam juga terkenal dengan makanan laut yang berkualiti tinggi. Gunakan aplikasi foodpanda sama ada di laman web atau aplikasi dalam talian, untuk meneliti restoran -restoran dan membuat pesanan. Jika anda inginkan hidangan yang cepat dan pantas di meja anda atau dengan hanya bersantai di rumah mahupun menikmati pemandangan di dalam hotel, anda boleh nikmati hidangan kesukaan anda dengan bantuan foodpanda di Shah Alam.