PxPixel

Food and Grocery Delivery from Sepang’s Best Restaurants and Shops

Restoran popular

Cari menu enak dengan penghantaran makanan di Sepang

Seperti kebanyakan tempat yang menawarkan penghantaran makanan di Malaysia, Sepang mempunyai banyak kafe, bistro dan restoran yang dibuka untuk pelanggan pada hari bekerja serta hujung minggu. Restoran tradisional Malaysia menguasai tempat makan di bandar, tetapi terdapat banyak juga tempat yang menyajikan masakan Jepun, dim sum Cina dan piza yang diinspirasikan dari Itali. Kedai kopi juga terkenal disebabkan oleh kopi ais, teh boba dan milkshake berkrim yang manis dan menyegarkan.

Cari restoran yang membuat penghantaran di Sepang dengan foodpanda

Membuat pesanan dengan foodpanda adalah sangat mudah. Guna fungsi 'penghantaran makanan berdekatan saya' untuk mencari restoran dengan ulasan terbaik di kawasan anda, kemudian gunakan penapis untuk mengecilkan hasil carian. Semua menu dipaparkan bersama gambar bagi membantu anda memilih antara ratusan juadah yang enak. Di foodpanda, kami bangga dengan perkhidmatan kami yang pantas dan boleh dipercayai. Jadi, setelah anda membuat pesanan, kami akan menghantarnya secepat mungkin. Dengarkan sahaja ketukan di pintu dan nikmati makanan lazat yang dihantar!

Pesan makanan di Sepang untuk mencuba hidangan kegemaran tempatan

Hidangan yang popular di Sepang adalah gabungan lazat dari masakan asli Malaysia dan tempat lain seperti Jawa, di Indonesia. Hidangan yang paling terkenal di bandar ini adalah rojak, ia dibuat dengan telur, sotong, tauhu, timun dan kentang yang disimbah dengan kuah rojak. Mi dan sate ayam juga terkenal, serta hidangan nasi yang disajikan dengan kuah kari, bebola daging atau sup pedas. Banyak hidangan dibuat dengan kicap serta ramuan dan rempah segar seperti cili, serai atau daun limau purut.

Pesan makanan secara dalam talian dari restoran terbaik di Sepang

Waghih Corner adalah salah satu restoran terbaik di Sepang. Mereka terkenal dengan hidangan nasi goreng dengan ayam, makanan laut, ramuan rempah ratus dan mereka juga menawarkan hidangan set makanan dengan dua juadah sampingan. Untuk roti yang enak dan baru dimasak, kunjungi Restoran Thoulath Road kerana mereka menyajikan pelbagai jenis roti dengan telur, keju, sardin dan bawang. Mereka juga mempunyai pelbagai kopi ais dengan vanila dan coklat. KFC di seluruh dunia sering dipenuhi dengan pelanggan dan begitu juga di Sepang. Penduduk tempatan menyukai makanan mereka yang merangkumi ayam goreng, nasi, coleslaw dan minuman ringan. Mereka juga mempunyai banyak juadah sampingan seperti kentang baji yang dicurah dengan keju dan sos BBQ.