PxPixel

Food and Grocery Delivery from Puchong’s Best Restaurants and Shops

The meals you love, delivered with care

Restoran popular

Sunway Subang Jaya Puchong- tarikan kepelbagaian makanan enak

 1. ✓ Subang Jaya adalah kawasan pinggiran bandar di Malaysia.Ia termasuk kawasan Puchong dan bandar Sunway yang terletak kira-kira 20km dari Kuala Lumpur..
 2. ✓ Puchong adalah pusat kepelbagaian makanan tempatan dan hidangan barat. Penduduk di kawasan ini rata-ratanya menikmati sajian tempatan yang terdapat di sini.
 3. ✓ Penghantaran sajian masakan India, Cina dan barat juga disediakan di wilayah itu.Selain itu, Puchong Jaya dan Sunway juga terkenal dengan restoran-restoran yang berkualiti tinggi.

Layari laman web foodpanda atau muat turun aplikasi dalam talian bagi melihat senarai penuh hidangan restoran di Puchong. Nikmati hidangan di Puchong dengan hanya satu klik!


Nikmati hidangan terbaik di Sunway, Subang Jaya, Puchong

Penghantaran makanan di Sunway, Malaysia adalah pilihan terbaik bagi pesta makan malam di rumah. Dengan kelazatan variasi hidangan yang terdapat di Sunway, Subang Jaya, Puchong tidak dapat disangkal lagi bagi mewujudkan pesta yang menakjubkan. Mari mencuba sajian hidangan dari restoran-restoran ynag terdapat di Puchong, Sunway dan Subang Jaya.

 • Nam Heong Ipoh: Restoran klasik di Puchong ini menyajikan sajian tempatan seperti nasi, kari dan sate.Sesuai untuk majlis makan malam yang tidak akan dilupakan. .
 • Pizza Cottage terkenal dengan kelazatan hidangannya di Puchong. Dibawakan terus oleh pakar membuat pizza kepada anda roti pizza yang empuk, toping dan perisa terus ke meja anda..
 • Soi55 Thai Kitchen ss 15 bawakan kepada anda hidangan masakan Siam yang penuh dengan rasa keenakan bahan-bahan tempatannya.
 • Nikmati juga sajian makanan ala America dari Carl's Jr. Restoran yang terkenal dengan variasi burger, hidangan pasta, gril dan stik.

Rangkaian penuh hidangan di sekitar Sunway dan Subang Jaya.

Terdapat variasi hidangan terkenal di sekitar kawasan Puchong.Terdapat banyak restoran di sekitar Puchong yang menyajikan hidangan tempatan seperti:

 • Kari versi masakan Melayu sama ada kari daging atau ayam yang dihidangkan bersama nasi.Ia adalah antara hidangan terkenal.
 • Nasi Goreng adalah makanan ruji bagi masakan Malaysia.
 • Satay, Tidak kira sama ada sate ayam,daging,kambing atau tauhu yang dihidangkan bersama kuah kacang dan nasi impit menjadi sajian kegemaran masyarakat Malaysia.

Membuat pesanan hidangan pilihan yang tepat di Sunway,Subang Jaya dan Puchong

Dengan adanya servis penghantaran di Sunway, ia adalah satu-satunya cara yang mudah bagi menikmati hidangan yang enak di kawasan itu.Hidangan lazat yang boleh didapati di kawasan Puchong termasuklah di restoran-restoran terkenal dan kafe-kafe seperti:

 • Kafe O'Brien's Irish Sandwish
 • Cars Kitchen bagi hidangan Melayu,Siam dan Barat
 • Hidangan burger yang lazat dari Wendy's
 • Madam Kwan juga menyajikan hidangan tradisi Melayu yang kaya dengan rasa.
 • Anda juga boleh dapatkan pizza Italian-American yang empuk dan lazat dari Santino's Pizza.

Masakan Cina, Itali atau sushi, anda boleh dapatkan pelbagai hidangan pilihan dari laman web dan aplikasi foodpanda. Dengan lebih banyak lokasi penghantaran makanan, perkhidmatan penghantaran makanan di Bandar Sunway, Selangor dan Puchong dan pelbagai lokasi yang lain akan lebih mudah. Nikmati hidangan anda seperti sebelum ini dengan servis penghantaran makanan di Puchong.