PxPixel

Food and Grocery Delivery from Miri’s Best Restaurants and Shops

Restoran popular

Cari makanan enak di Miri

Bandar Miri mempunyai pelbagai restoran yang menawarkan sesuatu yang sesuai untuk selera semua orang. Sama ada anda mempunyai kumpulan besar atau pesta untuk dijamu, memerlukan sesuatu untuk makan malam keluarga, atau mencari makanan untuk dua orang, Miri ada sesuatu untuk semua. Dengan pelbagai jenis makanan yang ditawarkan termasuk makanan tradisional Malaysia, Cina, India, Jepun, Yunani, Eropah dan Amerika, restoran di Miri menawarkan masakan dari seluruh dunia. Para cef di beberapa restoran terbaik di Miri bersedia untuk memasak hidangan kegemaran anda untuk makan malam, makan tengah hari, sarapan pagi atau makanan ringan.

Pesan makanan secara dalam talian dengan foodpanda

Anda boleh memesan penghantaran makanan di Miri dengan cepat dan mudah dengan foodpanda. Laman web kami mempunyai semua restoran terbaik di bandar. Hanya cari restoran yang membuat penghantaran berdekatan saya, dan pilih restoran kegemaran anda dan lihat menu dalam talian. Sebaik sahaja anda memilih hidangan, daftar keluar dan bayar secara dalam talian dan penghantar kami akan menghantar makanan yang masih panas dan segar dengan cepat. Sama ada di pejabat, di rumah, atau di tempat lain di sekitar bandar, foodpanda memudahkan urusan waktu makan anda. Jika anda memiliki telefon pintar atau tablet, aplikasi kami memberi makna anda boleh memesan makanan di Miri semasa dalam perjalanan.

Makanan popular dari restoran di Miri

Jika anda tidak dapat memutuskan apa yang harus dimakan, mengapa tidak mencuba salah satu makanan yang wajib dicuba ini? Jika anda mempunyai kumpulan besar untuk dijamu, Zitos menawarkan set kombo yang cukup untuk lima orang. Set kombo keluarga C terdiri daripada Ikan pari panggang Portugis, kailan goreng, udang serai kelapa Thai dan nugget sotong dan tempura. Untuk makanan Cina, apa kata cuba Zhao Cai Feng Gan dari The Red Lantern. Hidangan Jepun yang popular termasuk sushi tuna ebikko dari AOKI Japanese Restaurant. Jika anda sukakan manisan, cinnamon rolls dari Crumb Artisan Bakery and Cafe adalah menu wajib cuba. Untuk penghantaran makanan segera di Miri, Big Mac dari McDonald's’s pastinya pilihan yang tepat.

Restoran kegemaran untuk penghantaran makanan secara dalam talian di Miri

Laman web kami mempunyai semua restoran terbaik di Miri dan anda pasti menjumpai restoran yang memenuhi citarasa. Untuk makanan Cina termasuk nasi panggang, cubalah Chef Wong's Chicken Rice. Untuk pilihan makan tengah hari, Guan Jun Cafe menawarkan pelbagai sandwic dan makanan ringan. Mandarin Oriental Authentic Chicken Rice menawarkan beberapa makanan terbaik Malaysia di bandar ini. Pencinta makanan segera akan menemui hidangan kegemaran mereka di Pizza Hut, McDonald's's atau Subway. Dan mereka yang sukakan manisan akan menyukai pencuci mulut yang ditawarkan di Dessert Master.