PxPixel

Food and Grocery Delivery from Kuching’s Best Restaurants and Shops

Restoran popular

Penghantaran makanan terbaik di Kuching

Sama ada anda mencari sesuatu untuk dimakan bersama keluarga untuk makan malam, berkumpul bersama rakan-rakan, atau mencari hidangan romantik untuk dua orang, Kuching mempunyai restoran sempurna yang memenuhi keperluan semua. Bandar ini mempunyai pelbagai restoran yang menawarkan pelbagai masakan termasuk makanan tradisional Malaysia, makanan segera Amerika, masakan Cina dan juga makanan segera Barat seperti Nando's dan McDonald's's. Apa pun acaranya, para cef di restoran terbaik Kuching menunggu untuk memasak makanan kegemaran anda.

Pesan makanan secara dalam talian dengan foodpanda

Jika anda ingin memesan penghantaran makanan di Kuching, maka carilah foodpanda. Anda boleh melihat semua makanan terbaik di Kuching di laman web kami. Hanya layari restoran yang kami tawarkan dan pilih hidangan kegemaran anda. Anda boleh melihat menu dan memesan makanan dan membayar secara dalam talian. Setelah memesan, penghantar kami akan menghantar makanan yang masih segar dan panas kepada anda. Jika anda mempunyai telefon pintar, anda juga boleh menggunakan aplikasi kami untuk membuat pesanan lebih mudah. Sama ada anda berada di rumah, di pejabat, atau di hampir semua lokasi lain di dalam kota, foodpanda memudahkan kita membuat keputusan tentang apa yang perlu dimakan.

Hidangan popular yang tersedia untuk penghantaran di Kuching

Tidak tahu apa yang hendak dipesan? Bagaimana dengan salah satu hidangan paling popular di Kuching ini? Jika anda mempunyai kumpulan makanan yang besar, Nasi Indah dari Indah House Kuchinglah jawapannya. Hidangan kongsi bersama yang merangkumi enam rasa nasi yang berlainan, pelbagai sayur-sayuran dan daging serta campuran makanan manis. Terdapat juga pilihan untuk vegan. Jika anda mencari makanan Barat di Kuching, mengapa tidak mencuba ayam dan cendawan atau piza margarita klasik dari Pizza the Spring. Jika anda mencari makanan Cina, maka mi goreng dengan ayam cincang dari The Banquet Restaurant sangat sesuai. Untuk minuman, jus timun plum dari Go Fun Kee Kut Teh merupakan pilihan popular.

Restoran terbaik Kuching

Pesan dari beberapa restoran terbaik di Kuching. Restoran pilihan kami termasuk NK Food Network, yang menawarkan pelbagai mi, makanan tradisional Malaysia, dan Kenny Rogers Roasters, yang menawarkan hidangan ayam yang halal. Restoran kegemaran lain di bandar ini termasuklah Lyn's Thandoori Restaurant untuk hidangan India, Shuan Sheng Salad Chicken Rice @ Big Thumbs Cafe untuk makanan Cina, Datong Vegetarian Foods untuk makanan vegetarian, dan bagi mereka yang sukakan pencuci mulut, Multitude Snacks & Desserts menawarkan pelbagai wafel, penkek dan milkshake.