PxPixel

Food and Grocery Delivery from Bayan Baru’s Best Restaurants and Shops

The meals you love, delivered with care

Restoran popular

Nikmati kelazatan hidangan dari restoran-restoran terkenal di Pulau Pinang

Pulau Pinang terkenal dengan kesenian dan budayanya

  1. 1. Pulau Pinang terletak di utara pantai barat Malaysia yang terkenal dengan keindahan sejarahnya.
  2. 2. Bandar ini menggabungkan sebahagian daripada landskap semula jadi yang paling indah di dunia dengan pusat bandar dan perindustrian yang kian membangun.
  3. 3. Negeri ini juga kaya dengan gabungan seni dan budaya.
  4. 4. Muzium Pulau Pinang dan galeri seni merupakan tarikan pengunjung sangat popular, manakala UNESCO telah mengiktiraf keindahan seni bina Easter dan Orient hotels.
  5. 5. Pulau Pinang menampakkan keseimbangan dalam tradisi budaya timur dan barat terutama di George Town dan Melaka.
  6. 6. Pulau Pinang adalah salah satu tarikan pelancong di Malaysia.

Kepelbagaian makanan di Pulau Pinang dapat membuatkan anda merasa teruja!

Bandar ini terkenal dengan kepelbagaian hidangan dan restoran. Jika anda menetap atau berkunjung ke sini, anda dapat menikmati sajian yang terbaik di bandar ini. Antara restoran-restoran yang terkenal di bandar ini termasuklah:

  • US PIZZA:restoran yang terkenal dengan sajian Itali dan pasta yang lazat
  • Xuan Xin Ramen Kitchen: ramen yang lazat dihantar kepada anda.
  • Kashmir Restaurant:restoran halal ini terkenal dengan sajian tradisi masyarakat India.Pastikan anda mencuba Tikka Ikan yang amat menyelerakan.

Tidak sukar untuk anda mendapatkan makan malam anda di sini.Terdapat banyak restoran terbaik dengan pelbagai makanan menarik dan tidak akan menghampakan para penggemar makanan. Jadi, tidak ada salahnya jika anda memesan hidangan kegemaran anda secara dalam talian - anda pasti akan berterima kasih dengan servis penghantaran makanan dari foodpanda. Proses mendapatkan sajian kegemaran anda akan lebih mudah dengan adanya portal ini.Apa yang anda perlu lakukan adalah log masuk dalam talian,dengan hanya satu klik anda boleh nikmati sajian kegemaran anda.

Jika anda mahukan sajian dari restoran masakan Cina, Thai atau restoran halal, hanya dengan satu klik dan anda boleh nikmati hidangan kegemaran anda dengan sekelip mata.Jadi, apa tunggu lagi? dapatkan aplikasi foodpanda bagi menikmati servis penghantaran makanan terhebat dari kami. Nikmati hidangan dari lebih 80 restoran tanpa perlu berganjak dari kediaman atau pejabat anda.Terdapat variasi restoran terbaik yang menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan oleh foodpanda.Anda boleh dapatkan pelbagai hidangan termasuklah: Masakan Jepun, hidangan Korea, Itali, hidangan Thai,hidangan Barat dan banyak lagi.