PxPixel

Tempah penghantaran makanan atas talian!

atau

Rakan kongsi Anda sediakan makanan, kami uruskan yang lain

List your restaurant on foodpanda

Would you like thousands of new customers to taste your amazing food? So would we! It's simple: we list your menu online, help you process orders, pick them up, and deliver them to hungry pandas - in a heartbeat! Interested? Let's start our partnership today!

Get started

Bandar-bandar Cari kami di bandar anda

Aplikasi Letakkan kami di dalam poket anda

Download the food you love

It's all at your fingertips -- the restaurants you love. Find the right food to suit your mood, and make the first bite last. Go ahead, download us.

Pejabat Bawa rakan sekerja anda makan tengah hari

foodpanda for Corporate

Order lunch, fuel for meetings or late-night deliveries to the office. Your favorite restaurants coming to a desk near you.

Get started

foodpanda - Tempah penghantaran makanan atas talian!

foodpanda Malaysia bermula dengan satu matlamat di dalam minda: untuk menjadi perkhidmatan penghantaran makanan yang paling mudah di negara ini. 2 tahun kemudian, ia berjaya beroperasi di 6 bandar di Malaysia dengan ramai pelanggan yang gembira. Dengan menggunakan aplikasi telefon pintar yang mudah atau laman web ini, sesiapa sahaja boleh mencari restoran kegemaran mereka berhampiran dan memesan hidangan kegemaran, minuman kegemaran mereka atau barangan runcit. Sama ada ia adalah penghantaran sarapan, makan tengah hari atau makan malam penghantaran, foodpanda adalah tempat utama anda untuk memesan makanan dari apa-apa jenis restoran mana-mana sahaja di Malaysia. Kami percaya makanan adalah pengalaman yang menyeronokkan dan memesan makanan harus menjadi pengalaman yang cepat dan menyeronokkan.

Pilihan hebat Lebih Banyak Bandar, Lebih masakan, Lebih restoran

foodpanda, dalam talian tapak penghantaran makanan paling sesuai Malaysia menghubungkan orang ramai dengan yang terbaik restoran di sekitar mereka.

  • Lebih bandar: foodpanda terdapat di Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Pulau Pinang dan di bandar-bandar lebih Malaysia.
  • Lebih restoran: Nikmati penghantaran makanan dari lebih 700 restoran di Malaysia.
  • Lebih Masakan: Dengan Pelbagai jenis hidangan, satu boleh memesan makanan segera, penghantaran pizza, minuman, pencuci mulut, kek atau barangan harian.
  • Lebih daripada penghantaran makanan hanya: Bangun dengan bau kopi segar dari kafe kegemaran anda di rumah anda.